Hautaustoimistomme palvelee Teitä hienotunteisesti kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa

Suoritamme kaikki hautausta – myös polttohautausta koskevat järjestelytehtävät. Huolehdimme hautaukseen liittyvät käytännön virastoasiat tottuneesti ja luotettavasti.

Toimitamme todistukset seurakuntaan, selvitämme hautapaikkaa ja sen hoitoa koskevat asiat, vastaamme mahdolliseen avaukseen liittyvistä järjestelyistä, varaamme siunauspaikan ja ajan sekä siunauksen suorittajan, toimitamme kuolinilmoitukset lehtiin, hankimme kukat ja huolehdimme pitopalvelun jne.

Arkun valinta

Esittelemme liikkeessämme kauniin ja monipuolisen arkkuvalikoiman, tammi-, honka- ja verhoiltuja arkkuja, sekä opastamme omaisia valitsemaan sopivimman arkun.

Tutustu SHT-Tukku Oy:n mallistoon.
Tutustu Honkasen Ruumisarkkuliikeen mallistoon.

Siirrot ja kuljetukset

Puemme vainajan hautausta varten. Kokeneet ja luotettavat kuljettajamme suorittavat kaikki mahdolliset siirrot ja kuljetukset uusilla ja nykyaikaisilla hautausautoillamme kaikkialle maassa.

Hautajaisten järjestelyt

Hoidamme hautajaisten järjestelytehtävät ottaen huomioon vainajan ja omaisten yksityiskohtaiset toivomukset. Somistamme kirkon tai siunauskappelin sekä surutalon kukkakoristein, hankimme arkun kansikoristeineen ja toimitamme seppeleet ja kukkalaitteet siunaustilaisuuteen. Lisäksi avustamme ohjelman suorittajan valinnassa.

Kukkalaitteet

Kaikki hautajaisissa tarvittavat kukkalaitteet ja seppeleet toimitamme siunaustilaisuuksiin. Taitavat sitojamme loihtivat kauniita ja hillittyjä kukkaluomuksia.

Muistotilaisuudet

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on käytettävissänne kaikissa pitoihin ja muistotilaisuuksiin liittyvissä asioissa, koko maakunnan alueella.

Ota yhteyttä!

Kirkkokatu 10, 57100 Savonlinna  |  Parikkalantie 17, 59100 Parikkala  |  Kesälahdentie 30, 59800 Kesälahti